• Metalne konstrukcije

  Izrada i ugradnja metalnih konstrukcija.

 • Proizvodi od Inoxa

  Izrađujemo proizvode od nehrđajućeg čelika u različitim izvedbama.

 • Montaža turbina

  Završena montaža hidro-energetskog postrojenja u Makedoniji(Pelton turbina), Albaniji(Francis turbina)te u Južnoj Koreji( Kaplan turbina). Uskoro novi projekti u Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Ruandi i Panami!

  Procitaj više
 • Naš tim

  Naš tim čine mlade osobe različitih profesija. Svojom djelatnošću nastojimo biti što kvalitetniji, profesionalniji i stvoriti pouzdan dojam prema kupcima. Naše kupce smatramo poslovnim partnerima, čijim se potrebama nastojimo prilagoditi i pronaći najprihvatljivije i najekonomičnije rješenje u svakom sektoru poslovanja.

POLITIKA KVALITETA

Vizija firme Č.J. d.o.o. je biti najbolji proizvodjač i najpoželjniji poslodavac u regiji .

Misija firme Č.J. d.o.o. jeste da sa entuzijazmom proizvodimo kvalitetne proizvode i svojim zalaganjem unapređujemo društvo u kome živimo i radimo.

Držeći se pouzdanosti i fleksibilnosti kao naših najvažnijih vrijednosti, pokušavamo svakodnevno odgovoriti na potrebe naših kupaca, premašiti njihova očekivanja i zajedno s njima postići pozitivne rezultate.

Poslovni uspjeh firme Č.J. d.o.o. Bihać počiva na zadovoljstvu i ispunjenju očekivanja naših kupaca, zaposlenika, dobavljača i poslovnih partnera, kao i zajednice u kojoj djelujemo.

Prvenstvena briga posvećuje se zadovoljstvu kupca kvalitetom pruženih usluga, proizvoda, pravovremenim isporukama i odzivu, osiguranjem dostupnosti informacija o našim proizvodima i uslugama, te osiguravanjem ispunjenja zahtjeva kupaca, zakonskih i ostalih obvezujućih zahtjeva.

Ono što nas razlikuje od konkurencije je kvalitetna organizacija, inovativnost, stručni, osposobljeni i motivirani zaposlenici, te besprijekorna radna disciplina, čije narušavanje smatramo najtežim oblikom povrede radne odgovornosti.

Svi zaposlenici obavezni su:

- neprestano raditi na poboljšanju zadovoljstva naših kupaca

- neprestano poboljšavati kolegijalnost unutar kolektiva

- sukladno svojim odgovornostima, poduzimati radnje za postizanje zadanih ciljeva i poboljšanje kvaliteta proizvoda

- poštivati zakonske i ostale zahtjeve, od internih normativnih akata, preko lokalnih, državnih i međunarodnih propisa zaštite prirode i okoliša

Bitan segment naše politike kvaliteta je insistiranje na kontinuiranoj edukaciji svih zaposlenika, u cilju njihovog osposobljavanja za što samostalniji, kreativniji i inovativniji rad, koji će zadovoljiti svakodnevne zahtjeve poslovnih partnera i poslovanja općenito.

Duboko smo uvjereni i znamo da je ljudski potencijal najvažniji faktor uspjeha i napretka, jer samo pravilno odabrani, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom prosperitetu naše firme.

CERTIFIKATI

ISO 9001 Certifikat sustava upravljanja

EN 1090 Certifikat

EN ISO 3834-2 Certifikat

O nama...

Č.J. d.o.o.
Mlinska bb
77000 Bihać
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 037 313 202
E-mail: info@cj-doo.com

 

Kompanija “ Č.J.” d.o.o. je osnovana 1996 godine, a od 2005 godine osnovna djelatnost firme je proizvodnja metalnih konstrukcija, sklopnih elemenata, i raznih tipova proizvoda od nehrđajućeg čelika. Posjedujemo veliki broj specijaliziranih mašina za obradu metala (sječenje, savijanje, tokarenje), kao i aparata za zavarivanje tipa MMA (eng. Manual Metal Arc Welding), MIG (eng. Metal Inert Gas), MAG (eng. Metal Active Gas) i TIG (eng. Tungsten Inert Gas). Naš tim sačinjavaju mladi ljudi koji su educirani i specijalizirani za obavljanje svih vrsta poslova iz oblasti metalne industrije.

pročitaj više


Stay connected

 

web counter