• Konkurs za prijem novih uposlenika.

    U potrazi smo za ispitivačima kvaliteta proizvoda, zavarivačima i bravarima. Očekujemo Vaše prijave...

    Procitaj više
  • HPP RWAZA

    Montaža hidroturbina u Ruandi.

    Procitaj više
  • ISO 9001:2015 periodični audit

    29.03.2018 uspješno proveden periodični audit za ISO 9001:2015

    Procitaj više
  • Metalne konstrukcije

    Izrada i ugradnja metalnih konstrukcija.

  • Certifikat ISO 9001:2015

    Uspješno implementiran sistem upravljanja kvalitetom 25.04.2016. godine.

    Procitaj više
  • Proizvodi od Inoxa

    Izrađujemo proizvode od nehrđajućeg čelika u različitim izvedbama.

  • Montaža turbina

    Završena montaža hidro-energetskog postrojenja u Makedoniji(Pelton turbina), Albaniji(Francis turbina)te u Južnoj Koreji( Kaplan turbina). Uskoro novi projekti u Makedoniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Ruandi i Panami!

    Procitaj više
  • Naš tim

    Naš tim čine mlade osobe različitih profesija. Svojom djelatnošću nastojimo biti što kvalitetniji, profesionalniji i stvoriti pouzdan dojam prema kupcima. Naše kupce smatramo poslovnim partnerima, čijim se potrebama nastojimo prilagoditi i pronaći najprihvatljivije i najekonomičnije rješenje u svakom sektoru poslovanja.

POLITIKA KVALITETA

Držeći se pouzdanosti i fleksibilnosti kao naših najvažnijih vrijednosti, pokušavamo svakodnevno predvidjeti potrebe naših kupaca, premašiti njihova očekivanja i zajedno s njima postići profitabilne i konkurentne rezultate, što smo jednim dijelom i uspjeli dobijanjem dozvole za stavljanje CE znaka na naše proizvode, koji nam je u potpunosti otvorio vrata tržišta EU.

Pomoću kreativnosti i mašte i konkretnim pristupom modernoj tehnologiji, naša politika je pomoći našim klijentima u bilo kojoj fazi njihovog poslovanja, prevladati prepreke i proizvoditi pobjednička rješenja.

Poslovni uspjeh društva Č.J. D.O.O. Bihać počiva na zadovoljstvu i ispunjenju očekivanja naših kupaca, vlasnika i zaposlenika, dobavljača, poslovnih partnera te zajednice u kojoj djelujemo.

Svoju opredjeljenost u pravcu kvaliteta dokazali smo i dobijanjem certifikata od strane renomirane kuće za akreditaciju TÜV iz Austrije za oblast standarda EN ISO 3834-2 i EN1090-2 koje provodimo u svojoj firmi. Prvenstvena briga posvećuje se zadovoljstvu kupca kvalitetom pruženih usluga, proizvoda, pravovremenim isporukama i odzivu, osiguranjem dostupnosti informacija o našim proizvodima, uslugama te osiguravanjem zadovoljavanja zahtjeva kupaca kao i zakonskih i ostalih obvezujućih zahtjeva.

Ono što nas razlikuje od konkurencije je mlado, stručno, osposobljeno i motivirano osoblje, te besprijekorna radna disciplina čije narušavanje smatramo najtežim oblikom povrede radne odgovornosti.

Svi zaposlenici obavezni su:

- neprestano raditi na poboljšanju zadovoljstva naših kupaca

- neprestano poboljšavati djelotvornosti svojih postupaka

- u radnim postupcima pozitivno djelovati na okoliš

- poštivati zakonske i ostale zahtjeve, od unutarnjih propisa u Č.J. D.O.O. preko lokalnih, državnih i međunarodnih propisa zaštite prirode i okoliša

- sukladno svojim odgovornostima, poduzimati radnje za postizanje zadanih ciljeva.

Bitan segment naše politike kvaliteta je insistiranje na trajnoj edukaciji svih uposlenih u cilju njihovog osposobljavanja za što samostalniji, kreativniji i inovativniji rad, koji će zadovoljiti svakodnevne zahtjeve poslovnih partnera i poslovanja općenito. Duboko smo uvjereni i znamo da je ljudski potencijal jedan od važnijih faktora uspjeha i napretka jer samo pravilno odabrani, motivirani i zadovoljni uposlenici mogu pridonijeti dugoročnom prosperitetu organizacije.

Vizija Č.J.d.o.o.

Naša vizija je podizanje tehnologije proizvodnje na zavidan nivo kako bi se zadovoljile promjenjive potrebe naših kupaca, te da vodimo svoju kompaniju tako da ostvarujemo rast iznad tržišta. Nastojimo ostvariti više no što očekuju naši kupci i saradnici dok se brinemo za osiguranje isporuke kvalitetnih proizvoda i usluga. Svojim klijentima, saradnicima i zajednici pružat ćemo skrb i strast koju naši zaposlenici imaju za svoj rad. Nakon što smo ostvarili dio svoje prvobitne vizije i uspješno certificirali kompaniju po standardima EN 3834-2 i EN 1090-2, mi u Č.J. D.O.O. proširili smo svoju viziju na integrisani sistem menadžmenta kvalitetom i u bližoj budućnosti certificirat ćemo se po standardu ISO 9001.

Misija Č.J.d.o.o.

Naša misija je da za naše kupce realiziramo industrijska rješenja od ideje preko dizajna sve do projekta pa čak i dalje. Kupci su naš primarni fokus i rješavanje njihovih potreba naš je glavni prioritet. Smatramo da je važno uvijek gledati naprijed i predvidjeti njihove rastuće potrebe, misleći na inovativne načine kako pružati nova tehnička rješenja.

Strategija Č.J.d.o.o.

Strategija firme orijentirana je prema:

- Uspješnom i pozitivnom poslovanju

- Neprestanom praćenju kontrole proizvoda

- Kontinuiranom ulaganju u tehnologiju i razvoj

- Praćenju zahtjeva kupaca i tržišnih trendova

- Kvalitetnoj komunikaciji i neprestanom obrazovanju uposlenika

- Ekspanziji tržišta

U firmi Č.J. D.O.O. neprestano istražujemo i ispitujemo razna druga iskustva i načine pružanja usluga koji će dovesti do poboljšanja poslovanja, a sve to uz balans sa prirodnim resursima koji nas okružuju.

CERTIFIKATI

ISO 9001 Certifikat sustava upravljanja

Certifikati zavarivača - MAG

Certifikati zavarivača - TIG

EN 1090 Certifikat

Certifikat EN ISO 3834-2

O nama...

Č.J. d.o.o.
Mlinska bb
77000 Bihać
Bosna i Hercegovina
Telefon: +387 037 313 202
E-mail: info@cj-doo.com

 

Kompanija “ Č.J.” d.o.o. je osnovana 1996 godine, a od 2005 godine osnovna djelatnost firme je proizvodnja metalnih konstrukcija, sklopnih elemenata, i raznih tipova proizvoda od nehrđajućeg čelika. Posjedujemo veliki broj specijaliziranih mašina za obradu metala (sječenje, savijanje, tokarenje), kao i aparata za zavarivanje tipa MMA (eng. Manual Metal Arc Welding), MIG (eng. Metal Inert Gas), MAG (eng. Metal Active Gas) i TIG (eng. Tungsten Inert Gas). Naš tim sačinjavaju mladi ljudi koji su educirani i specijalizirani za obavljanje svih vrsta poslova iz oblasti metalne industrije.

pročitaj više


Stay connected

 

web counter